Plan aktivnosti za novu sezonu

05.08.2009

Uoči početka nove sezone objavljujemo okvirni plan aktivnosti, koji je iz godinu u godinu sve bogatiji. Sezonu ćemo započeti 29.08.2009. u centru svijeta - Ludbregu, na festivalu Duga. Tri tjedna nakon otvorenja sezone putujemo u Molve gdje ćemo dati svoj doprinos Susretu mladih Varaždinske biskupije i Marija festu, a samo dan kasnije ponovno ćemo biti u Ludbregu...

U Ludbregu će se, naime, 20. rujna 2009. po prvi puta održati Hodočašće obitelji i djece Varaždinske biskupije. Početkom listopada već tradicionalno ćemo u varaždinskoj katedrali predvoditi liturgijsko pjevanje na sv. misi Veni Sancte Spiritus, kojom će se svečano obilježiti početak nove školske i akademske godine, a listopad ćemo završiti na Marijinom putu u Klenovniku.

Studeni će proteći u intenzivnim pripremama za tri nova adventsko-božićna koncerta koja će se u prosincu održati u šibeniku, Nagykanizsi i Varaždinu. Već uobičajeno adventsko-božićni koncerti našeg zbora privlače veliku pozornost publike, a i nama su neizmjerna radost!

U 2010. godini čekaju nas već uobičajene aktivnosti: Stepinčeve note u Koprivnici, potom Križni put mladih Varaždinske biskupije, karitativni posjeti potrebnima, duhovne vježbe za sve članove zbora te niz drugih događaja koji su uvijek na vrijeme najavljeni u izborniku KALENDAR -> NAJAVE DOGAАAJA. Unutar istog izbornika (KALENDAR) moguće je pronaći i foto-izvještaje svih već proteklih aktivnosti zbora.