Promjene u vodstvu zbora

03.11.2010

Na početku nove i akademske godine dogodila se promjena u užem vodstvu Zbora mladih Varaždinske biskupije. Promjena se odnosi na mjesto asistenta voditelja Zbora, s obzirom da je zbog novonastalih životnih okolnosti to mjesto napustila Andrina Bunčić (rođ. Maltar).

Andrina je jedna od suosnivačica Zbora mladih Varaždinske biskupije, a u vodstvu Zbora je od samog osnutka. Svojim zalaganjem i idejama znatno je doprinjela afirmaciji Zbora diljem Lijepe naše, a posebice se istaknula u skladanju. Naime, upravo je Andrina skladateljica himne "Susreta hrvatske katoličke mladeži" ("Postojani") koji se 2008. godine održao u Varaždinu. Uz to, Andrina se okušala i u skladanju misa, pa se tako sve češće i u sve više zajednica izvodi "Misa sv. Andrije", koju je Andrina skladala u čast svog osobnog zaštitnika.

Nova asistentica voditelja istovremeno je postala Tihana Čanjevac, redovita članica Zbora. Pred Tihanu su ovime stavljeni neki novi zadaci i izazovi, no Tihana je već i u dosadašnjem radu pokazala ozbiljnost i spremnost uhvatiti se u koštac s problemima.

Zaključak: Andrini hvala na svemu, a Tihani nek je sretno u novoj ulozi!